Vores faciliteter gør os i stand til at producere mange forskellige typer af projekter. Vi kan hjælpe med at producere din næste prototype, arkitekturmodel eller scenografi.

ARKITEKTURMODELLER

Arkitekturmodeller er den ultimative måde at fremvise arkitektoniske ideer og landskaber på. En miniature model af et land- eller byområde skaber et overblik over hvordan et område ser, eller vil komme til at se ud.
Hos Cut Lab CPH producerer vi modeller i høj kvalitet, med detaljegrader efter kundens ønske. Vores produktionsfaciliteter gør det muligt at skabe arkitekturmodeller og landskabsmodeller i mange forskellige former og materialer.

LOGO & SKILTE

Skiltning på facader og i vinduer eller et logo på kontoret – Skab synlighed for din virksomhed ved at få produceret et skilt eller et iøjefaldende logo hos os.
Hos Cut Lab CPH producerer vi logoer og skilte i alle størrelser, udformninger og materialer. Vi rådgiver altid vores kunder om hvilke muligheder de har, så vi opnår en så strømlinet proces som muligt.

STATUETTER & AWARDS

Vi producerer statuetter, trofæer og awards i høj kvalitet. Vi bestræber os altid på at producere med høj nøjagtighed og finesse, for at ende med det flotteste slutresultat.
Vi producerer statuetter, awards og trofæer i en lang række materialer for det ønskede resultat. En statuette fra os vil derfor altid stå præsentabel med et eksklusivt look i høj kvalitet.

SCENOGRAFI

Vi er i stand til at skabe visuelle udformninger til større eller mindre opsætninger. Den rette scenografi kan være med til at skabe den ønskede stemning i rummet.
Hos Cut Lab CPH sørger vi for en tæt dialog med kunden, for at sikre at produktet bliver præcist som ønsket. Vi vejleder om materialevalg, produktionsmetoder og meget mere.

INSTALLATIONER

Større installationer og installationskunst giver en oplevelse udover det sædvanelige. Spektakulære installationer og æstetiske former kan være opløftende i et hvert rum.
Vores in-house produktion gør os i stand til at varetage produktioner i alle størrelser. Vi leverer altid et stykke arbejde i høj kvalitet som vi kan stå inde for.