Vores faciliteter gør os i stand til at producere mange forskellige typer af projekter. Vi kan hjælpe med at producere din næste prototype, arkitekturmodel eller scenografi.

ARKITETKTURMODELLER

Arkitekturmodeller er den ultimative måde at fremvise arkitektoniske ideer og landskaber på. En miniature model af et land- eller byområde skaber et overblik over hvordan et område ser, eller vil komme til at se ud.

LOGO & SKILTE

Skiltning på facader og i vinduer eller et logo på kontoret – Skab synlighed for din virksomhed ved at få produceret et skilt eller et iøjefaldende logo hos os.

STATUETTER

Vi producerer statuetter, trofæer og awards i høj kvalitet. Vi bestræber os altid på at producere med høj nøjagtighed og finesse, for at ende med det flotteste slutresultat. En statuette fra os vil derfor altid stå utrolig præsentabel med et eksklusivt look i høj kvalitet.

SCENOGRAFI

Vi er i stand til at skabe visuelle udformninger til større eller mindre opsætninger. Den rette scenografi kan være med til at skabe den ønskede stemning i rummet.

INSTALLATIONER

Større installationer og installationskunst giver en oplevelse udover det sædvanelige. Spektakulære installationer og æstetiske former kan være opløftende i et hvert rum.