CUT LAB CPH PRODUCERER SPECIALFREMSTILLET INVENTAR, MØBLER OG INDRETNINGSLØSNINGER TIL BÅDE ERHVERVS- OG PRIVATKUNDER. VI PRODUCERER LOKALT OG LEVERER ALT FRA HALVFABRIKATA TIL FÆRDIGMONTEREDE LØSNINGER.

INDRETNING & INVENTAR

Vi designer og producerer indretningsløsninger og inventar i alle størrelser, materialer og udtryk. Vi bistår både med halvfabrikata og komplette produktioner.
Vores in-house produktion kombineret med vores netværk gør os i stand til at løfte både små og store entrepriser, og bistå som din One-Stop-Shop samarbejdspartner.

INDBYGNINGSREOLER

Vi leverer indbygningsreoler i alle størrelser, materialer, farver og overflader. Vi står for hele processen fra opmåling, designudkast og fremstilling, til færdig montage.
Vores in-house design og produktion sikrer en smidig proces, med mulighed for at præge alle dele af produktet, så det er specifikt tilpasset dine ønsker og drømme.

KØKKENFRONTER

Vi leverer køkkenfronter i et bredt udvalg af materialer og overflader. Vi laver fronter på specialmål og har kvalitet og service som vores primære fokus.
Vi producerer selv og kan integrere de fleste hængsler og greb efter ønsker, ligesom vi kan styre åre i forløb for et ekslusivt og sammenhængende udtryk.

BORDPLADER

Vi leverer bordplader i et bredt udvalg af materialer og overflader. Vi forarbejder de fleste bordplader in-house og kan derfor tilpasse pladerne helt efter ønske.
Vi opmåler, integrerer og monterer de fleste vaske og armaturer efter producentens forskrift, og vores dygtige håndværkere monterer også gerne bordpladerne hos dig.

OPBEVARING

Opbevaring og opbevaringsløsninger har mange former og funktioner. Vi skræddersyer løsninger, så de matcher brugsbehov og ønskede udtryk.
Vi ved at funktionalitet og behov kan være meget forskellige, og kan designe og tilpasse løsninger til at matche netop det du som kunde har brug for.