Design, Udvikling, Konceptualisering

Vil du gerne have udviklet, designet, tegnet og produceret en ide? Vi er behjælpelige med kompetencer indenfor alle stadier af produktudviklingsfasen.

qode-np-item

KONSULTATION

qode-np-item

DESIGN

qode-np-item

UDVIKLING

qode-np-item

OPTIMERING

qode-np-item

REALISERING

Vi er klar til at hjælpe og indgå dialog omkring dit projekt, uanset projektets stadie – Så tøv ikke med at tage kontakt. 

HVAD KAN VI?

Vores team har en lang række kompetencer der kan hjælpe dig, i alle faser af produktudviklingen.

CAD KONSTRUKTION

Vi designer og konstruerer projekter digitalt ved hjælp af CAD software, så vi er sikre på at alt fungerer og passer sammen inden det går videre i produktion.

KONCEPTUALISERING

Vi konceptualiserer og idegenererer i tæt dialog med kunden og sikrer dermed at det ønskede koncept er realiserbart. Når vi er med fra start, sikrer vi at koncept matcher budget og deadlines.

TEKNISK UDVIKLING

Vores tekniske baggrund og erfaring sikrer dit projekt den fornødne knowhow når der kræves teknisk udvikling. Vi indgår typisk i projekter hvor konceptet er på plads, og produktet skal realiseres.

RÅDGIVNING

Vi yder en bred vifte af teknisk rådgivning, og er altid friske på en udfordring. Vi rådgiver om alt indenfor produktions- og realiseringsprocesser og bistår gerne i dialogen med andre producenter.

PROJEKTSTYRING

Vi håndterer mange projekttyper og produktioner, og ved hvad det kræver at få flere leverandører og interessenter til at samarbejde. Vi projektstyrer og koordinerer på tværs, som din samarbejdspartner.

OPTIMERING

Den kreative proces kræver ofte input fra produktionen. Vi er bekendt med såvel den kreative som tekniske del af projektrealisering, og optimerer altid produktioner i relation til original ideen.

MATERIALEVALG

Vi rådgiver om materialevalg og forarbejdningsmuligheder for de respektive materialer. Det sikrer dig et produkt som lever op til brugskontekst såvel som ønskede budget og miljøprofil.

VISUALISERING

Vi leverer koncept- og produkt- visualiseringer fra skitseniveau til færdige fotorealistiske renderinger. Det hjælper os og vores kunder i kommunikation til slutkunden, og sikrer at alle ved hvad de får.

PRODUKTIONSDOKUMENTATION

Vi leverer tekniske tegninger og anden produktionsdokumentation, og bistår i dialogen med andre producenter, så du er sikret et produkt som overholder de ønskede krav til tolerancer, materialer mv.